dimarts, 9 d’octubre de 2018

VII Campionat de Scrabble en Català d'Eivissa

El passat dissabte es va celebrar el VII Campionat de Scrabble en Català d'Eivissa, amb participants de diversos clubs de les Illes i del Principat.

Abans de començar a jugar, escoltam les explicacions. Només uns pocs s'enduran aquests premis tan polits, elaborats per Jordi Torres, a qui veurem més endavant en el lliurament de premis.Han vengut jugadors d'arreu dels Països Catalans.Estam molt agraits a la jutgessa i als organitzadors, que han fet possible que poguem passar aquesta jornada tant agradable i entretinguda.


I, en acabar la jornada, ja tenim els guanyadors del VII Campionat de Scrabble en Català d'Eivissa. Tots els surten acompanyat

El primer premi va ser per Antoni Riera, del CS ManacorEl segon i tercer premi anaren a parar al Principat.

Cristina Bassons, del CS L'Hospitalet de Llobregat va ser la guanyadora del segon premi.

I el tercer premi se l'endugué Armand Sanmamed, del SACS, de Sant Andreu del Palomar.


El rècord de scrabbles va ser per Magdalena Morrell, del CS Porreres, que va fer 14 scrabbles.

El premi a la millor puntuació de jugada va ser per Francesc Gallén, del CS El Prat de Llobregat, amb la paraula MOQUEJAR, de 130 punts.


I el premi per a la millor paraula amb NY, va ser per Carles Llull, del CS Palma, que va obtenir 97 punts amb la paraula ENCUNYAR.

Volem aprofitar per donar l'enhorabona als guanyadors

I agrair a totes i tots els participants que hagin fet possible, un any més, aquest esdeveniment.Molts anys i bons i fins l'any que ve.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada