Qui sóm i què feim?

Club Scrabble Eivissa 

El club es constitueix oficialment el 21 de gener de 2012 a la seu de l'Institut d'Estudis Eivissencs, a la ciutat d'Eivissa. No obstant, ja començà a organitzar trobades per jugar a Scrabble el juliol de 2011 i el 22 d'octubre del mateix any organitza el 1r Campionat de Scrabble en Català d'Eivissa. 
A més a més de seguir organitzant trobades quinzenals per jugar, ha organitzat tornejos durant les festes populars de diferents poblacions eivissenques com Sant Josep, Sant Jordi i Sant Miquel i el 1r Torneig de Formentera. Però també ha organitzat tornejos a l'Escola Oficial d'Idiomes i l'Escola d'Adults de Sant Antoni. 

Un dels objectius fundacionals del club és la promoció de la llengua i la cultura catalana, pròpies d'Eivissa. D'aquesta manera ha participat activament en l'Assemblea de Mestres en Llengua Catalana d'Eivissa, ajudant a organitzar diferents accions en defensa de la llengua catalana en el món educatiu. Així mateix, ha participat en la Diada de Sant Jordi amb una parada informativa del club.

Actualment el club consta de 20 sòcies i socis. Aquesta n'és la Junta actual, triada en l'Assemblea fundacional del 21 de gener de 2012: 

- President: Pau Arranz
- Secretària: Maria Ribes
- Tresorera: Irene Jaumà
- Vocals: Adelaida Pascual, Tanchi Labela i Neus Torres

Des del mes de juny de 2012 forma part de la FISC.

Consulta el nostre calendari de trobades: Calendari
Si t'agrada jugar amb les paraules i passar una bona estona, vine a les nostres trobades i fes-te soci /sòcia del nostre club. XALARÀS!